take our hands out of control

Ja, vad ska jag skriva? Vad skriver man när ens kärlek till någon inte är besvarad längre? Att efter ett och ett halvt år bara lämna allt åt sidan. Går det? Kommer jag klara det? Just nu känns det omöjligt. Kommer jag någonsin älska nägon annan än dig? Tänk att allt vi hade tillsammans bara försvann sådär, liksom ditt hår (litet skämt där, tänk att jag drar skämt fast jag är hjärtekrossad och rostad på kärlekens grill...).

En sida av mig vill bara ligga och störtflänna till Coldplays Fix you eller kanske the Scientist, men jag kan inte (90% av mitt lager av tårar tog nog slut igår) och jag vill inte för ikväll bär det ju av till inget mindre än Norge (kunde nog inte kommit lägligare)!! Det kommer bli skönt att få fara iväg ett tag (6 dagar för att vara exakt), förutom att jag inte kommer få se mamma (och hennes presenter hehehe) och att jag kommer sakna Sandy, Susa och brudarna (och Per så sjukt mycket, kommer nog inte gå en minut utan att tanken flyr till Per-o-land... Å gud, jag kan fortfarande inte inse att vi inte är tillsammans längre).

Nu blir det att packa dom sista grejorna, och du, om du vill ha ett vykort eller någerst så skriv address i kommentarsfältet tack!

28:04

Vad ska jag säga?

leaning on colors

Haha den här då: hon kör Hang me up to dry med Cold War Kids. Haha galen på covers, men hon är ju som endå lite bra! (fast orginalet är väl endå bättre här också?)



Alltså, varför är jag ens inne på youtube, jag ska plugga nu ju, plugga!!

u used to get it in ur fishnet

Å se vad jag hittade: Lilla Kate Nash som kör Arctic Monkey's Flourescent Adolescent. Lite kulig, men jag gillar orginalet mer.



equal

http://www.ffk-wilkinson.com/fr/
Hahaha alltså så spårad reklam, synd att den inte visas här!


 


datawrite

Godermorgon/dag. VVD-dagen idag (Veckans Värsta Dag). På dagens att-göra-lista är det nog bara plugg och packning till Norge som gäller (men det lär nog ta hela dagen, så seg som jag är...). Men alltså resan till Norge har ju närmat sig med stormsteg, det bär ju av redan på tisdag-kväll! Då ska vi alltså åka buss ända ner till Dröback eller vad det nu kan tänkas heta (det ligger nära Oslo iaf). Nicelibajs.

Sen på måndag är det ju jag och Pers ett-och-ett-halvt-års-dag (vars tog tiden vägen älskling?). Wow, det är inte lite länge det! Det ska nog firas med bio eller nåt hehe. Ge oss en present eller någe, de skulle va kul. Vi önskar oss ljusblåa lite baggy jeans som är typ helt söndertrasade från Cheap Monday. Dom finns på Caliroots.com om du undra.


image95

När vi gick på skolgården en gång och en mystisk paparazzi fånga oss på bild.


Annars går min egentillverkade First Impressions of Earth på högvarv i CD-spelarn.

how long must i wa it?

Min trumläxa består bland annat av att välja en låt och sen lära mig spela den. Jag har valt den typ fett bästa låten med Strokes, Vision of division. Inte den lättaste låten ever så det blir väl bara att ta efter den där Leperm-duden hihi!

 

spiderpig

Jaha, ingen respons fick man där. Följden av det blir TYVÄRR att jag lägger ner min "dagens outfit" med ord. NU.

Hehe lät jag arg? Det är jag inte (fast jag måste erkänna att det är lite tråkigt utan kommentarer, jag kanske inte ens skriver till någon... det kanske inte ens finns en enda som läser det här?!) för jag ska snart få mat av min kära far. Han lagar kroketter<3, kyckling<3 och tsatziki<3 till. På tal om tsatziki så försökte Chrissa lära mig grekiska idag. Fast det gick inte så bra eftersom det var rena grekiska för mig höhöhö. Ikväll så blir det att hänga med brudar (vår plannerade "Franska-kväll" är uppskjuten till kvällen den 10e maj, eru sugen eller?) och några foton må kanske tas.

Vi ses, hejsvejs!

sitter och väntar modig på sparken

Oj oj oj, Skellefteå överraskar igen! Lika bra att ta det på en gång: MARKUS KRUNEGÅRD TILL TRÄSTOCK!!! Yes yes yes, jag behövde nåt örongodis att se framemot nu när det inte blir något WTAI (köp mina billets?). Ååå jag kan knappt tro att det är sant.

...hela världen är så underbar, på bussen på väg till stan, hela världen är så underbaar lalala...


image94

on the other - side

Två matte NP bortgjorda idag, pust pust, men det känns iaf som om det gick finnemang! Sen så åts det kulglass efter skolan, helt och hållet underbart. Men Per<3 är sjuk igen. Det är inte underbart och jag tror att jag är boven bakom det hela, jedrar anamma jag som vill va med dig nuuuuuu.

Men nu ska vi som ta och komma till en nyhet i bloggen. Jag tänkte som börja med att berätta lite om vad jag har på mig (ett steg närmare en modeblogg), men inte på bild som många kanske skulle kunna tro, utan med ord/text och formler (jag har nog NP kvar i hjärnan...). Så, dags att skrida till verket:

Ljusblå Cheapis
Blommigt linne med urringning på ryggen
Vit kofta
Svarta sockar
Old klocka från Kupis
Rosa nagellack<3

Sen ute så busa jag med det här:
Beiga golf/bowling-liknande skor
Svart skinnjacket
Svart halsduk (poncho hihi)
 

get confused and fade away

Ojojoj, nu ska ni få se nåt kul hihi. Systern min var som inne och spanade på sthlmstreetstyle och se vad hon fann:

image92
Lilla Sofie med snygga kläder...

Berätta om din outfit, vad har du på dig?
- Jacka från Monki, t-shirt secondhand, byxor från Monki och skorna och väskan är från secondhand.

Och det lilla roliga kommer nu...
image93
Förutom att den nedre bilden är tagen i min säng med min mobil och den över på vår huvudstads gator så är det väl endå någon liten likhet? En liten nästintill osynlig detalj?Är det inte en likadan väska jag ser? Ganska ballt eftersom det här är min mammas gamla "fest-väska" jag fick ta över efter den legat i våran utklädningslåda i århundraden och skräpat hehe. You've got style ma'!

På tal om ma' så saknar jag henne så otroligt, fast du bara varit borta i landet på andra sidan jorden (gissa vilket) någon dag. Kan inte vänta tills hon kommer hem (och vad hon kommer hem med hihi, ett par vita tygelityg skor av märket converse skulle inte skada)! Älskar dig mami!!!

pin k

Spana in headern brorsan.

Solen som skinit på oss i nästan en hel vecka nu, har gått och gömt sig bakom molnen. Hmm, det känns inge bra. Men en positiv grej är att då kanske jag har chans på familjens hur-länge-kommer-snön-ligga-kvar-på-gräsplätten-tävling. Den går som ut på att jag, pappa och Clara ska tippa på när snön smält bort från den lilla plätten utanför vår envåningslägenhet. Vinnaren blir bjuden på mjukglass hehe (ooooh big-prize i potten!). Pappa har då redan loosat, som gissade på den 20e (hans födelsedag). Men både jag och Clara är fortfarande kvar i tävlingen (eftersom sommarn verkar ta en jedrans lång tid på sig att flytta upp hit). Hon snodde tyvärr 28e mars (jag och Pers 1-och-ett-halvt-år-dag hihi, varför fick inte jag den?), så jag tog 5e maj ist. Så ja, nu kanske det lutar lite åt mitt håll hehehe!!


i am not you

Införskaffade den efterlängtade spetsgrejen från gina idag. Fett fin är den och kommer användas flitigt både här och där. Ett par lite skumma, men ack så snygga brills följde också med.

image88¨


you belong to the city no w

En för alla, alla för en som man brukar säga. Fina nagellack har vi iaf.

image86

Nu bär det iväg till Bergsbykiosken för att förtära årets näst första mjukglass från Skellefteås stolthet hehe.


just before i leave

Ops tiden flög visst sin kos, snart är det ju dags att packa mina grejor och dra sig till pappan i bersan. Han fyllde föressten år igår (grattis papi) så det blir firande och ståhej ikväll (mycket till ståhej med farmor och farfar haha).

Annars så fick jag sommarjobb idag!!! HALLELUJAH. På tuvagården blev det, just ovanför mig. Tack tack, det där jobbet behövs verkligen!

plingeling

Hej och hopp. Jag är hemma från skolan idag men trots min sjukdom så känner jag att jag verkligen måste hitta på nåt busigt (jag tror att det är den busiga Amelie-musiken som får mig att bli så spattig). Jag har ju som en hel hög med gamla kläder som skulle behöva sig en omgång, så jag har nog tänkt ge dem ett och annat idag hihi. Sen så får vi se om det blir något annat jag kan ta och hitta på. Om jag har tid kanske äntligen fixa nåt snyggt med bloggen... Aja, skriver säkert mer sen, adjö.


image85
Stéphanie Sokolinski även kallad Soko. En fett ball tjej.

amelie

Åh jag är så lycklig!! Jag har ju som några kanske förstått varit smått besatt i Amelie och framförallt musiken till filmen (ända sen jag såg filmen första gången på bio i tioårsåldern eller något sånt). Jag minns till och med då mammas jobbarkompis hade lyckats få tag på ett kassettband (tänka sig, det var allt länge sen) med två låtar ur filmen, så underbart jag tyckte det var. Men kassettbandens tid tog slut, men jag har inte glömt musiken inte. Har försökt få tag på så många låtar till filmen länge nu, har ju till och med lärt mig två av dem på piano, och lyckats få hem någon enstaka en. Men det var inte föränn nu när jag kom på tanken att jag kanske borde titta in på pirathamnen som hittade jag äntligen hela albumet med alla låtar till filmen, kompositerade av Yann Tiersen him self! Halleluja, jag har ju som väntat på den här stunden i nästan halva mitt liv haha.

image84
Den underbara skådespelerskan Audrey Tautou som spelar Amelie.

i have seen it all before

Haha jag kom just på att jag har ju bytt "header" eller "banner" eller vad det nu kan tänkas heta. Inte så jättefantasifullt direkt, men jag tycker bilden är så fin så den får vara där så länge! Annars så drömmer jag mig bort till de komletta garderobernas värld som tillhör Amanda&Olivia, Alma, Sandra och Lisa. Så underbara på sina egna små sätt!

jag klappar mina händer och säger yeah

Äh jag softar med förkylningen. Lyssnar sönder alla de låtar med Clap your hands and say yeah! som jag har och ska snart se en av de finaste filmer som har gjorts genom tiderna: Amelie från Montmartre, eller Amelie Poulain som den egentligen heter (och som är mycket lättare att uttala hihi...). Jag har föressten solat lite och blivit lite röd om nosen, sen har jag också börjat lära mig att använda mammas klassiska uttryck "kult" som tydligen är en förkortning av kulturellt och ska alltså betyda typ "häftigt" "tufft" "coolt" haha. Ja mamma du är allt bra go du!

image80
Jag cyklade hem från Per vid sådär ett-tiden (jag var lite olydig mot min mor som sa att jag skulle vara hemma tolv). Min mobil var ny, Arctic Monkeys's Flourescent Adolescent dunkande i öronen samtidigt som jag försökte fånga sommarnattens ljusrosa himmel på bild (varför funkar det aldrig riktigt?). Lukten av blommor kändes svagt i den sådär varm-kalla luften. Helt underbart. Alltså den där svenska sommaren kan man verkligen aldrig få nog av!

ray ray

Det är sjukt så sjuk man kan bli på så kort tid ! Jag ber till gud att jag ska vara frisk till imorgon så jag också kanske kan få njuta av det fina vädret och kanske en mysig stund med min Per. Fast drömmen känns rätt långt borta just nu... Men hey, jag har en idé: Om alla som läser detta önskar att jag ska bli frisk 22.22, 00.00 eller 11.11, så kanske jag blir det också (eller kanske inte...) ! Aja, säg att jag ska krya på mig iaf, det värmer.

image73
I'm waiting 4 u.


syncronize

Att jag också tillslut skulle drabbas av den äckliga sjukdomen förkylning, jag som hade hållt mig ifrån det nästan hela vintern. Aja nu är det dags för middagsbjudning och jag har nya strumpbyxor till min glittriga volangkjol. Tänkte som göra om lite i bloggen så småning om, kanske ta bort alla gamla inlägg och börja på nytt? Ja vi får se, något nytt lär det bli iaf,annars kommer jag inte orka fortsätta blogga hihi. Hejsvejs.

                                         image72

            När jag snurrade i mammas gamla klänning en gång.


wonde ring

Ja nu är det klart, efter mycket velande hit och dit, att det blir inte WTAI för mig... Inte för mamma och Clara heller, och inte för käraste Per heller som det var tänkt ett tag. Näe, det blir inget sånt för någon av oss, men kanske för dig? För nu är det ju så att jag liksom håller handen på tre biljetter till en fet en-dags-festival i sthlm den 14:e juni, dagen efter den officiella skolavslutningsdagen (för högstadieskolor i norra sveden?).

Eftersom förhinder har hindrat både min familj och sedan min pojkvän från att följa mig dit så har min mamma övertalat mig att skippare och sen kanske följa med henne till London eller något annat fett place i slutet av sommaren istället (när lilla Julia kanske har lyckats samla på sig lite kosing hehe) !! Så nu säljer jag alltså biljetterna, passa på nu då, köp köp köp! Dom lär kosta vad dom egentligen kostar, 860:- och åldersgränsen är 13 år.
 
Det känns lite sorgligt det här, jag som sett fett mycket framemot att se dom här dudesen...

image71
Dirty Pretty Things

hjärtat gör mig blind

Alltså Björne till stadsfesten. Hahaha jag (som alla andra småtjejer i min ålder) lär vara helt galen/na. Men vad ska man göra åt saken när någon som ser ut som ängeln Gabriel och pratar med den finaste (eller näst finaste) dialekten som finns.

image70

what ever hapenepd

Häng med hem till mig eller vad?



image65

what 'bout love

Inge skolarbete imorgon, endast lite burkpantning och sång- och gitarrspel. Företagare för en dag heter det visst och det ska bli redigt nice (speciellt eftersom det drar in lite kosing till spargrisen och så...). Det blir jag, Emma, Susa och Angelica som ska samsas om micken haha ,vi får väl se hur det går. Vi lär hålla till vid möjligheterna torg eller liknande om du vill skänka en slant i hatten eller bara hälsa på !

image64
Bilden visar andra träffen när man söker på guitar på käraste google. Lite snygg minnsann.


new york cit ops

Första dagen med jeansjacka (sen 5an). Våren kanske är här för att stanna!

image63

men

Min spellista:
The postal service - Such great hights
Markus Krunegård - Samma nätter väntar alla
The Cribs - Mens need
The Kooks - See the sun
Laakso - My Gods
(en riktig favorit, går inte att bli less på)
Feist - Past in present

first i thought you had it all

Kära Kanalskolan snart är det dags att lämna dig tillsammans med den bästa klassen någonsin, 9c. Krrrrr vad det kommer svida, med vad ska man göra åt saken? Jag får väl bara hoppas på att gymnasietiden ska göra vad gymnasietiders uppgift är (ge en minnen för livet, lära en hitta sig själv, lära en hitta människor man trivs med och helt enkelt ge en den bästa tiden i sitt liv). Men tyvärr tror jag det är omöjligt eftersom jag redan har upplevt allt det (haha känns det som iaf). Aja, saken jag skulle komma till var ju det här med den preliminära intagningen... Jag kom in på SPMJ!! Glad blev jag, men skulle jag inte byta till natur nudå? Jo jag tror minnsann det. Det måste nog bli natur. Jag är ju trots allt en riktigt fet tönt =D 


it was nice

Just ja nu glömde jag ju bralluskerna som jag liksom sydde om igår. Jisses, vem trodde att jag någonsin skulle sätta sig framför symaskinen? Inte jag iaf, men nu så trivs jag som fisken i vattnet och har planerat lite fler plagg som ska få sig en rejäl omgång under nålen hehe.
 
Ja dom där jeansen ja. Mitt enda par märkesjeans som införskaffade för sisådär tre år sedan (har tiden gått så fort?!) med lite halvt utsvängda ben och i en blå kulör blev till stuprör (jag trivs som bättre i såna). Inte nog med det så kom sprättkniven fram och gjorde sitt. Lite nöjd blev jag allt, men det här är allt jag vågar visa av dom haha...

image62
Ojojoj

such

Blev ju inget bloggande igår. Lite skönt faktiskt hiih. Nu tänkte jag som bara visa vad som kom hem med mig igår:
Småprylar införskaffade av den där Andra Handen.

image59




image61

Ja det kändes inte bara lite bra för en fattiglapp som mig då en fett snygg, väl fungerande klocka gick för 20 spänn och väskan för 40 (och en fin liten livrem för en tia hängde också med).

make a deal with god

Det är paus i OC, tänkte bara skriva ett kort inlägg som bevis om att jag fortfarande lever (höhö). Sen har jag den där låten som är om och om igen i det här avsnittet, Placebo's Running up that hill. Skitabra.


html

Veckans värsta dag idag, söndag. Jag har aldrig något att göra på söndagar och livet känns på något sätt bara allmänt deprimerande. En kul grej är att jag ska till min moder idag, vilket kommer resultera i Markus Krunegård's och Håkan H's nya album. Fint. Kvällen kommer nog också spenderas med MimoMansvalp, som hon så fint kallar sig, och kanske Emma. Också rätt fint. Sen så körde jag min fina lilla moped för första gången idag (i snöovädret?). Jättejättefint.

Ett litet tillägg i mitt lätt deprimerande söndags-inlägg är att jag liksom saknar den där Per. Varje dag faktiskt, när han inte är här (eller jag är hos honom hihi). Ett fint rimm det där. Så det är ju ett plus med att ha en pojkvän som heter Per, att man liksom kan komma på finurliga rimm som passar vilket humör man än är på.


shout it out

Shout out louds, jag kan utan att tveka säga att jag älskar er ! Nu har jag väl vilat från er musik i ca 2 veckor (eftersom Our I'll wills glömde jag hos mamma och här har jag inte så mycket till musikbibiotek på datorn...) och känslan av att få återupptäcka all glädje som sprids med ljudvågorna är så underbar.


Shout outarna på Hultsfred 2007, tänk om jag varit där.

a motherfucking banner

Ja en snygg sådan vill jag ha, till exempel såna som Alicia gör. Här är några av de som hon har gjort.

image54

image55

image56

image57

Inte fula alltså, precis så som jag skulle vilja ha min !

greenweek

Dags att presentera mitt och Sandy's nya experiment "Gröna Veckan". Det går ut på att vi ska se om vi efter följande "utövningar" mår bättre efter sju hela dagar. De regler som måste följas är följande:
- Inget som helst godis eller annat snacks (förutom i nödfall ofc)
- Fara ut och springa varje morgon (försök iaf)
- Äta mycket mat (gärna hälsosam)
- Inget smink (gäller främst det smink som lägger sig som ett lock på huden, alltså kanske mascara är ett undantag?)
- Inget användande av plattång (Sandy vill ha tillbaka sitt glansiga hår och även mitt hår kan gärna få dra till sig lite mer glans...)

Det var väl det, fler regler kanske tillkommer. Sen så har vi här en bild på grönan. Jag tyckte liksom att det passade in på det gröna temat hihi.

image53

bomber

Hemma är jag nu och ska strax hjälpa till med maten. Igårkväll var nice då jag var hos min käraste Per. Vi typ sov, spelade alfapet och sånt kul hihi. Sedan, klockan nio i morse så kämpade jag mig upp ur Pers underbart mjuka och breda säng och cyklade iväg mot musikskolan. Där fick jag uppleva en trevlig sång med ett ännu trevligare sällskap och en super-mega-dunder-underbar pizza. Proppmätta och glada så cyklade sedan jag och Emaemi hem till hennes solskenshem. Åter igen underbart. Dit anlände även de söta prissarna Sandy & Susanna för att bada i solsken och dra en liten rutersju.

Sammafattning: Ett underbart dygn hihi.


norton internet security

                    


Mina skolavslutningsdojjer ey? (dom här eller dom svarta...det är frågan...)

it's too early in the daytime

Hej och hå så seg man kan vara. Jag som tänkte plugga stenhårt men det blev visst bara lite spanish hehe. Såg att "en naturare" hade kommenterat mitt velande-om-gymnasiet-inlägg. Undra om denne är serri, eller bara nån dude som försöker få mig att inte välja det (tex. susanna?!). Det är frågan.

Annars så gick det så bra det kan gå på det muntliga nationella i la lengua de la Zved. Bra bra, mycket bra. Nu tänkte jag bara slänga in min favvobild på lilla Julian hära bara för att han är så ünderbaaar:

image51

kiev lounge?

Alltså som några av er vet så är jag medlem av ett väldigt aktivt och seriöst band, Kiev Lounge. Eller så int. Ingen av de andra medlemmarna (alltså alla utom jag) verkar inte gillar att spela i band särskilt hårt, eller så har de bara insett att vi är värdelösa... Iallafall så kan man ju nästan säga att vi är på nedläggningsvägen (om vi inte redan är nedlaggda). Hur som helst så vill jag ändå spela i någe band. Alltså inte något seriöst eller så, ba en liten kul grej ! Som om du vill gänga med mig och starta någe så hör av dig =D
(mihi jag är ju som en liten nybörjare på det här med trummeriet och kan förutom de lite av det mesta)


image50
Kiev Lounge när vi var som mest balla, med bandtröjorna och allt... Synd tjejer att det skulle sluta så här.

ett tu tre

Hej här sitter jag nybadad och fin. Alltså jag som förväntade mig så mycket av det varma badet, men som vanligt är det bara skönt i början sen svettas man ju bara och det är bara irriterande (lyllo emma som njuter av det så mycket att hon tom somnar?!). Sen så har jag lite skuldkänslor för att jag slösat onödigt mycket varmvatten... NO:n sätter sina spår alltså ! Annars så står min lilla moppepoppe i garget och väntar på att bli använd, wiho !!

girls need attention and boys need us

Föressten har min vita lilla moped anlänt till lastbilsgrejset inne i schtan. Nu är bara frågan hur man ska få den hem hit? Hihihi gud va du är efterlängtad min vän !!

föressten2 så har jag fixa en kalender på sidan, som alla andra har, för jag har märkt att annars så försvinner typ alla mina inlägg för eran åsyn eftersom jag inte pallar göra kategorier. Adjö

fix

En välbehövd paus i all no. Tänkte be er om lite råd. Det är ju så att vi (vi i årskurs nio) nu väntar på den där prelimenära intagningen för gymme... Skönt eller bara jobbigt? Mja, asså jag har ju som enda sen i höstas velat mellan natur eller spmj och jag trodde att jag slutgiltigen hade bestämt mig. Men icket, nu kommer tvivlet igen, så gör det ni är bäst på (alla ni där ute), hjälp mig !

(listan är inspirerad av emaemi)
NATUR
för

* Redigt bra utbildning så jag har alla valmöjligheter inför framtidis
* Kommer få en troligtvis helt underbar klass som inte kan mäta sig med någonting (om jag inte hamnar med dom jag vill, så kan jag ju alltid byta mihi)
* Tre av mina bästa polers plus min pojkvän ska gå det (kan det vara en nackdel...?)
* Jag skulle gå på balder som är en fin och blomstrande skola (och som ligger utomordentligt nära min framtida boplats ovanför nordanå)

mot
* Mycket plugg (kanske för mycket)
* Jag kommer bli så skoltrött att jag inte orkar satsa på skolan och går ut med kassa betyg och då har allt varit förgäves (jag som typ redan är skoltrött)

SPMJ
för

* Skitballa letioner då jag nästan kan välja vad jag vill (mina intessen kommer visa sig och hjälpa mig i skolan typ)
* Har chans att klassen blir världens bästa, med helt nytt folk
* Jag skulle gå på atorp som verkar vara en ännu mer blomstrande skola hihi

mot
* Kommer inte ha behörighet till allt efter gymme, vilket vore bra eftersom jag inte har någon aning om vad jag vill bli, även om jag har önskemål såklart
* Att klassen blir sämst (största problemet som hopar sig som ett mörkt moln i min annars molnfria hjärna)


Ja så finns det ju säkert mer att skriva som för och mot men jag pallar inte och har inte tid hellaH. Men snälla ge mig lite råd, och ni som har erfarenhet skriv de med ! Och som avslutning tänkte jag ge er ett litet tips i vardagen: min återuppstånde favvo just nu Anna Ternheim. Inte tråkig.

image49


korkad tom och glad

Hey du min fina läsare. Alltså som ni ser så har jag ju bara några knappa kommentarer då och då, men mig lurar ni inte, jag vet att ni är mycket fler än så som läser den här lilla fina bloggen. Så kom igen, skriv bara vem du är eller något, jag blir bara så nüfiken på vem just DU är! Hehehehehe herrå.


hela världen är så ünderbar

Efter att stått och varit nära på döden av nerkyldhet på norrvalla, och efter en omskakande färd med min pojkvän som förare så fick jag äntligen sätta mig ned i den trygga miljön på Dallas - sallad baklänges, där jag förtärde en utomordentlig kebabtallrik med tillbehör, mumma.

Nu är jag iaf hemma och tänkte att offentliggöra mitt senaste beroende, som inte är mindre än Markus Krunegårds första singel som soloartist, Jag är en vampyr. En redit bra låt som jag gillar mer och mer för varje gång jag hör den (jag lär väl vara uppe i några hundra gånger nu typ). Jag ska tillochmed ställa väckarn på 6 för att jag inte ska missa när han ska prata och spela live i p3 imorrn bitti, du kanske också borde göra det? Eller kanske inte, det är nog bara jag som är så besatt. Här är videon iaf !




Här är visst också en akustisk version, fet fin.


dvno

Jag gillar den här


Justice - DVNO

comme des garçons

Så heter märket som Sandy försökte förklara för mig haha, dom ska iaf samarbeta med H&M nu snart och jag ser fram emot de, kläderna ser faktiskt riktigt balla ut !

image46

image47

image48


stereo

Sitter här i pausen av all städning, tänkte tacka för kvällen hos den där Ola/Danny/Måns-lovern igår. Riktigt trevligt var det minnsann, grattis i efterskott Chrissa !

Sen så ikväll blir det kanske bio med älsklingen, annars bara mys. Puss

jean

Föressten så läste jag det där deppiga inlägget jag skrev igår igen, och jag måste bara hylla låten som jag tog en snutt text av, alltså It beats me every time med PB&J, sicken bra låt alltså !

image45

taper

Ja som jag sa så svänger mitt humör lite hit och dit, och nu så mår jag prima igen ! Wihihio, levet leker nästan förutom att jag har för lite pengar och för mycket läxor... En ball grej är att min moppe är på väg!!!! Vilken lycka och det kommer anlända om endast en vecka sisådär.

image44
Puss på min blivande Baotian Retro

stamp your feet for me

Okej humöret har inte varit så här dåligt på ett tag nu. Men nu har visst mr-så-omunter-det-går-att-vara bosatt sig i mig ett tag. Så har du lust att muntra upp (gör det) eller inte muntra upp mig (går också bra) så ring bara eller nåt, ni vet vars ni når mig (annars eniro, hitta.se osv. mitt hemnr lär finnas iaf). Kanske blir det bättre efter den efterlängtade trumlektionen eller efter bästa serien ever, lost (eller varför inte efter Sverige pussas&kramas. Jag har höga förväntningar så det better be good, annars bryter jag väl ihop). Vi får se hur det går.


It beats me everytime
Just don't understand what's wrong with you
It beats me everytime
I just don't can't figure out what you're up to
It beats me everytime

But I know what you've done for me
What you have done for me lately
It's nothing

texten från Peter Bjorn & John's It beats me every time. Det här var typ första gången jag gjorde nån sån dära låttextgrej, men jag tyckte den passa rätt bra in. (Jag kanske tar bort det här inlägget senare, när jag har muntrat upp mig lite) och föressten, ta inte det här för seriöst, jag är inte deprimerad, bara arg

we R so pretty

En fin bild på mig och gullia Sandy !

image43

we were so pretty

Bloggen is back (jag vet att jag är efter alla andra, men min sångpedagog och mina sångkamrater plus lite utelåsning tog upp min tid). Ni som orkade läsa parentesen eller är inne på msn just nu vet ju nu att jag blivit utelåst (för en stund sen alltså). Rikigt tufft för en inte riiiiiiiiiktigt så van utelåsare som mig. Men som tur var så räddade Lena Andersson mig och jag fick spendera tiden som det tog för min syrra att komma hem med nyckeln hos henne med familj och då räknar jag in min klasskompis Oskar till den (fast han är en best). Även min pojkvän Perra lyste upp den bittra utelåsarfeelingen jag hade (har ni känt den? lite illamående plus att det nästan känns som om man ska börja gråta?). Aja, jag mår bra nu iaf fast lite (mycket) hungrig är jag allt.

låten jag nöter stenhårt just nu är den gamla godingen sen förra året: All these things that i've done - The Killers (med fräsch fräsch fräsch sångare mihihihuhuhu...)

RSS 2.0