hjälp mig jag är inte riktigt mig själv

eller jo det är jag föressten.

jag undrar om det är dags att ta fram skolböckerna för att ha en chans till en bra framtid.
jag lyssnar på the application som jag tycker är så bra att jag nästan dör
jag längtar lite tills dom ska spela på efyran den 26 sep

jag säger godnatt med

den här musikvideon


har jag suttit här för länge om jag har ont i rumpan

Oj tredje inlägget för dagen.
Jag fick nu för mig att ägna inlägget åt justice-killarna. Dom är coolare än vad deras musik är bra. sen så är Xavier typ det snyggaste namnet jag hört. jag ska döpa mitt barn till xavier när jag blir stor. Även om det blir en tjej.






cause i'm alright if youre alright (för jag är okej om du är okej)

HEJÅHÅ det går jättebra att importera biblans skivor i sin dator (eller pappas jobbdator) om man vill. Det löste nästan dom senaste månaderna med bristen på musik. jag tror föressten pappas jobbdator blir glad av att användas till roligare saker än jobb.

Ja lägg nu in:
strokes room on fire
håkan hellström det är så jag säger det
the concretes hey trouble
jens lekman night falls over kortedala
carla bruni ett albumnamn på franska som jag inte ens försöker mig på
i'm from barcelona let me introduce my friends
peter bjorn and john falling out
håkan hellström nåt gammalt nåt nytt nåt lånat nåt blått
radiohead amnesiac (jag tycker skivan nästan är deprimerande.. så jag kanske skippar den)
kings of convenience quiet is the new loud
the bear quartet angry brigade
och sen lisa ekdahl sings salvadore poe som är så sjukt bra fast som jag bara tog hemifrån mamma och alltså inte lånade på biblio


hejdå säger killen på bilden

jag vill vara vaken tills jag ser morgonen

HEj och godmorgon the world.
Sitter här med brillorna på och skulle behöva en smäll på käften för att komma i rätt balans. (citat från en hemlig men som jag vet att elln vet vem det är)

Idag ska jag inte göra något alls utan mest bara njuta för att gårdagens nite vart lyckad. Sen ska jag preparera mig för kvällens bravader. susa fyller år och det ska ju firas med DUNDEROCHBRAK. hehe vi har köpt hemliga presenter som hon ska få öppna om ungefär 8 horas eller så. synd att det inte var ett utklädningsparty. det hade  varit überkul. Jag kanske ska klä ut mig iaf? min nya kjol skulle nästan passa in på skolflicka-från-30-talet så det kanske blir att inte ta av glajjorna och sen komma som en sån där skolflicka-från30-talet? Kanske

Jag vill lägga in en fin bild här men jag vet tyvärr inte om jag har nån. Ska nu se efter..

Just ja. HIttade bilden på min för stunden drömklänning. Den är från Monkan och jag vet att mamma inte kommer köpa den åt mig nu när hon förvånande nog också är i stockholm för tjejmilen. Men jag hoppas lite.

C U around

på en skenande cykel

hej och hå så kul skolan kan vara. Speciellt om man går med sin tvilling som jag gör. Min tvilling heter amanda-my och jag heter julia och vi är typ likadana. ganska läskigt faktiskt... Har du någon tvilling? Isf vet du ju hur jag känner.

Annars tycker jag att Håkan Hellströms här kommer lyckan för hundar som oss är kul att lyssna på. Speciellt om några tjejer har gjort en egen musikvideo till låten. Se.


Ikväll ska jag leka med mimo-mansvalp. En alltid lika trogen kompanjon. Ska du ha kul ikväll? Då vet du ju ungefär hur jag menar. Herrå.

i'm still her(e)

Så heter en låt med the bear quartet minus parentesen. Jag har deras album angry brigade hemma tillsammans med 6 svängiga album till. Gissa vad? Jag har varit på biblan igen. Yeah man hittar bra grejor där varje gång. Så nu har jag alltså 15 skivor hemma tillhörande Skellefteås Stadsbibliotek. Läskigt. Får man verkligen låna så många samtidigt? Äh, det blir en fin hög om man lägger dom på varann iaf.

Skolan shilla idag. Klassen kingar. Än så länge mest tjejerna så kom igen grabbar och visa some ass. Eller nåt.

Föressten jag är litet besviken på förra inlägget. Jag trodde faktiskt fler skulle orka skriva en liten kommentar om sig själva. Men nääääääääääääääoi. Jag måste säga (och jag tror nästan dom flesta blogg-skrivar-tjejer-och-killar säger det i kör med mig) att det är tråkigt att inte ha nån aning om vem som läser all blaska som man slänger ut på internet. SÅ KOM IGEN, visa some ass då.


hej du där

jag undrar vem du nu är. Lämna gärna en kommentar här nere så kan jag berätta att min morbror numer heter Nere. Du kan säga vad du gillar för färg eller vilken storlek du har på dina skor. Om du gillar bilar eller vilket namn du har på din mor. Säg bara vad du vill, ditt som datt, bara jag får veta vem som läser min blogg denna tidiga natt (eller dag eller morgon eller kväll).

Ack det går inte att ladda upp någon bild. Om det hade gått hade jag här haft en bild både på min polare och min andra polare. God natt.

till rytmen av en regning natt

Abn lyssnade på Elliot Smith idag så då gjorde jag också det. Han var värsta bra. Innan han stack sig med en kniv i hjärtat 2003. Lyssna.

Lyssna igen.

ibland gäller det att glömma sitt hjärta

och ha ett så enkelt lösenord som är så lätt som möjligt för att det ska bli så svårt som möjligt att knäcka.

jag vill kunna franska

Hej. Jag går på balderskolan, jag går teknik form och design och förlåt att jag skriver så sällan. Jag skulle gärna ha skrivit mycket oftare men mitt internet har som sagt strulat hela sommaren. Men eftersom jag nu bor hos min padre dom närmsta 2 veckorna så ska nog internet hålla sig på plats (och jag mig på plats på blogg.se). Jag har föressten en fetballig klass som jag gillar mycket. Hade "multi-brännboll" idag på idrottsschemat. Det var också fetballigt. Fetballig klass med fetballig idrottsgren. Kan det bli mer fetballigt?

Eftersom jag tänkte skriva något som har med rubriken att göra så gör jag det nu. I helgen, på lördan, så var jag och sandy den otrolige förbi en sväng på stadsbibblan. Först smög vi runt bland hyllorna och läste magasinen på övre plan men sen begav vi oss mot den lite mer "mystiska" nedervåningen. Där otroligt nog hittade vi något TRES AMUSANT, nämligen placet där man kan låna skivor. Inte hade vi tänkt på det när vi smög oss in men när vi väl bläddrade runt bland alla cds så hittade vi en massa som lockade. Här ska ni få se bilder på alla skivor jag lånade hem:


P 1: Peter Bjorn and John / falling out - väntat bra
P 2: Profesora / kommer inte ihåg - oväntat dålig
B 1: Ane Brun / kommer inte ihåg - oväntat dyster
B 2: Carla Bruni / nåt på franska som jag uppenbarligen inte kan - väldigt oväntat jättebra
L: Jens Lekman / night falls over kortedala - väntat bra
H 1: Frida Hyvönen (eller hur det nu må stavas) / Pudel - har inte hunnit lyssna så mycket än
H 2: Håkan Hellström / det är så jag säger det - väntat bra
H 3: En svensk jazzskiva som jag heller inte orkat lyssna så mycket på än men som hade ett fint omslag

Av alla 8 cds så får carla brunis skiva TOPPPOÄNG. 10 av 10 möjliga. 100% av 100% möjlig fylld av bra musik. Synd att jag redan är lite less på skivan och ännu mer synd att den snart är utnött och sliten (som min cd-spelare som vägrar starta när jag vill det).

Här kommer lite av carlas majestätiska franska visor:
http://www.youtube.com/watch?v=dACf2-N32Kg&feature=related
en visa kom och resten får ni klicka upp själva ifall ni vill. MEn nu vet ni kanske varför jag vill kunna franska hihi. Aja, c u l8r adjö.

varför har det plötsligt blivit så svårt med rubriker?

Hey skicka den här till mig: http://www.youtube.com/watch?v=wyjxKHeaRTA för ja tyck att den är bra. MImo u know what im talking about.

Här ska jag annars visa min almanacka som jag lovade. Den hade egentligen ugglor på sig men jag kände att kreativiteten flödade så fruktansvärt att jag ba va tvungen att klippa ut saker ur tidningar och stoppa in dom bakom plasten.




fram och bak och sen båda tillsammans YEAH. undra bara hur mycket jag kommer använda den....?

Jag tycker att skolan är spännande och kan nästan inte bärga mig tills imorrn.

utkast

Jag hatar hatar hatar när man har gjort ett långt och fint inlägg och sen bara försvinner allt när man i all hast råkar trycka fel. MERDE.

iaf så var the trip till tunisia heltTOTALLYamazing. ja bjud på lite bilder.

jag och clara såg ut så här när vi vandrade runt i hoodsen på sky city
men vi kände oss så här:




(därbak lurar den vackraste snubben jag sett. Synd att man bara ser skymten av honom, men jag lovar att jag verkligen försökte fånga honom på bild...)


 
checka out minareten där bak. vi fick faktiskt lyssna till ett äkte böneutrop på arabiska. yeah vad det va coolt. jag vill härmed lära mig arabiska på gymnasiet, kan man välja till det?

solnedgång 2

vi steg upp 4 bara så ni vet

måste vara det fucking varmaste stället på jorden. 50 grader i skuggan med stekande sol. inget att leka med




jag fick han i mittens msn :]:]:]

jag petar på salt
(alltså nu orkar ajg nästan inte mer. har ont i rumpan)

solUPPgång i afrika. MJAU

lite av det "coola" star wars-bygget


jag hade just shejkat rumpan med magdansande beduiner i den arabiska natten


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅå så less jag är på att lägga upp bilder nu. och jag som har flera hundra kvar. men den där får vara den sista för idag. Nästa gång kanske jag visar min almanacka eller någe. C U

jag har hål i min byxa

Hej. Jag har ju som bekant inte haft tillgång internet särskilt mke i sommar. Så man kan som säga att jag hamnat på efterstjälken när det gäller hemladdning av musik och annat. Jag skulle därför gärna se lite kul låt/band-förslag när jag kollar in kommentarerna nästa gång. Vill att det ska gå så effektivt som möjligt att fylla min ipod (som jag inte har, men som jag förmodligen/förhoppningsvis kommer ha. Snart.) när jag kommer hem.

SÅ COME ON. Indie är det som jag gillar så gärna sånt inom antingen genren Indie eller så Indie Pop eller varför inte Indie Rock.


Annars så tycker jag om att spela Rappakalja, helst EXTREM.

vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn

HEj im back efter en väldigt lång tid utan internet (igen). Fast jag stannar inte länge för imorgon Lördag så drar vi 10 tjejer/kvinnor/kvigor iväg med bil till umeå vid tiden då alla tuppar sägs vakna (och sjunga oss en godmorgonsång) för att sen ta flyget ner till stockholm där vi kommer shoppa tills vi droppar  på dom där smala sängarna i dom trånga utrymmena som man kan hyra på arlanda. Sen vid 4 eller 5 på morgonen/natten(/egentligen skönaste tiden på dygnet) så ska vi flyga åter igen, nu mot det egentligen stora målet Tunisien, AFRIKA. KOmmer bli heeeelt wunderbart. Ska stanna där en vecka och kommer alltså hem dagen innan skolan sätter igång med flash and lightnings. Är rädd att jag kommer vara supermega-solbränd och ha supermega-sömnbrist första skoldan för att jag kommer ha drömt supermega-mardrömmar om hur jag absolut inte kommer kunna hitta till mitt klassrum. Jag är också less på supermega efter den där meningen...

På tal om nada så har jag lånat en lite kul bok på bibblan. Tonårsbruden lexikon heter den. TÄnkte att jag borde låna den eftersom jag är en så kallad tonårsbrud och att jag som är i ett litet behov av råd och stöd. Tänkte att den liksom skulle ge svar på knäppa frågor och sånt men njae det var väl inte riktigt va som stod i boken. Den var mer som ett lexikon brukar vara. Beskrivning av ord typ. Fast den är ganska rolig. Jag ska nu bläddra fram några slumpvisa sidor och dela med mig av mitt lilla nöje:

Hamnade på sidan 94 och bokstaven N
"Nylonstrumpor - När man var liten kallades dom för kalasbyxor och halkade ner i grenen när man var för vild. Nu när man är stor så kallas dom nätstrumpor och halkar ner i grenen när man är för vild."

Sidan 25 bokstaven D
"Desperation - (se: Hunk)"

Sidan 20 bokstav C
"Cendré - Den vanligaste hårfärgen i Sverige. Finns i tre nyanser: råttfärgat, diskvatten och leverpastej. (Se även: lagom)"

Sidan 13 bokstav B
"Bakfylla - Tillstånd som man inte ska blanda ihop med att vara kåt eller infektionsredo. (Se även: infektionsredo, kåt)

Heh, lite kul är hon som har skrivit boken ibland. Å vilket fult inlägg det här blev. Men jag är för lat för att göra om någonting. Önska mig god välfärd (jag gissar mig till vad det där betyder) och ha det själva så bra. HEJDÅ


RSS 2.0