shine on

Alltså gu va stolt jag är över mig själv. Först "fixar" jag the Kooks i-sverige-osläppta? album Konk. Hur bra som helst ! (vad skulle det annars va?) Sen så har jag nästan städat klart hela huset och kommer snart inkassera en liten summa pengar av min moder. Och sist men inte minst så har jag ännu en gång lyckat laga vår dvd fast ingen annan har lyckats innan mig. Wihoho najs najs najs. Hoppas att mimmi eller nån dude vill gänga med mig ikväll, puss.

image42

standing on your tiptoes

Haha hej igen. Så här många inlägg som jag har gjort idag har jag nog inte gjort ens på en vecka tidigare. Men om man inte har något bättre för sig än datorn så är det väl så här det blir? Och för ovanlighetens skull så är jag inte så där deppig och nere som jag brukar bli efter en för lång stund framför datorn, utan jag är faktiskt riktigt glad! Jag vet inte om det är Peter Bjorn and John's verk eller om det är glassen med chokladsås och hallon? Aja, glad är jag iaf & jag ska snart försöka bege mig mot städskrubben och kanske städa lite här i hemmet (för att tjäna lite extra kosing av mami). Annars så hoppas jag på bad och sånt ikväll, men vi får väl se hur det blir. Adjöss för stunden.


wihohw

image41


Inte tråkig kjol alltså ! Det här är den första "bloggtävlingen" jag är med i. Men är inte kjolen sjukt snygg? Älskar den, hoppas den blir min. Tävlingen finns på Akiires blogg, tävla du med vet ja (eller gör det inte föressten)! Puss


konken

Jag skrev en lapp till mamma som hon ska ta med på sin resa till Shanghai. Så här stog de:


                                 "Shanghai 2008          

image40

Artikel: Sko

Märke: Converse

Färg: Vit (med röda & blå linjer på sulan)

Storlek: US-size 5 (amerikansk storlek)

Pris: Här i Sverige 599:-, men i Shanghai förmodligen betydligt billigare

Lägg  märke till innan köp: Att skon ser hållbar, fräsch och välgjord ut, märket ser äkta ut  och att skon i sig är snygg (vilket alla vita Converse är)

Lätt fakta om skorna: Converse är ett amerikanskt bolag som tillverkar skor. De har sålt skor sedan början av 1900-talet. Marquis M Converse startade 1908 tillverkning av skor med gummisula. 1918 klev en basketspelare vid namn Chuck Taylor in på företaget och klagade på skoskav och de gav då honom jobb som försäljare och företrädare för deras skor. Han arbetade inom företaget fram till sin död 1969, och skorna kom att kallas "Chucks".

De har blivit kända för sina basketkängor och de blev populära utanför sportens värld på 1970-talet i och med att flera populära rockband började ha dem.

Sedan 2003 ägs Converse av Nike


Lycka till och ett eventuellt tack för skorna i förväg! Hälsningar din förtrogne dotter Juliet."





Hon gillade det. Hoppas nu att hon sen kommer hem med en skokartong. Hoppas hoppas hoppas.


 

right back

Se en så fin bild på Stråkarna.

image39

bucket

Titta vad jag hittade, en liten Johnny från OC (heter Ryan Donowho) som lirar hink som en galning ! Inte dålig asså, du imponerar minsann.


in the same street where i did

Lekte med utklädningslådan och hittade faktiskt nå balla grejer. Asså shit, spana in väskan brorsan !

image36 

image38


billi månda

Trots min ostabila ekonomi så har jag lyckats skrapa ihop 200:- för min kära pojkväns skull (han fyller ju 16 imorrn!). Men vad ska jag köpa åt honom? Ett alltid lika stort problem (jag vet aldrig vad man ska köpa åt killar) som jag försökt skjuta upp kanske lite allt för länge nu. Så jag behöver all hjälp jag kan få! (frukta icke, att kolla in på bloggar är väl det sista han skulle göra så skriv allt ni kommer på!)


godermorgen

Jag är tillbaka!! Tatatata (trumpeteblås)
Kom hem från Nalovardo igårkväll ca kl. 8 och somnade bums. Gu va skid/snowboard-åkning ska ta på krafterna. Just därför så är jag pigg som en mört (det var jag även när jag för en timma sen steg upp). Idag så ska jag iväg för att kolla in en stuga vi kanske kanske ska köpa och jag hoppas hinna med min käre väns match i Ursviken eller var det nu var. Sen ikväll hoppas jag på att gangstra med gänget! Är ni på eller?


image31
mihi fina lilla Nalovardo

one

En mycket fin dag i staden idag. Jag köpte ingenting, eftersom jag nu har bestämt att alla pengar ska gå till sthlmsresan i sommar, jag längtar inte så lite inte. Men det gjorde inget att jag inte hade någe pengar för jag trivs ju så bra med mina vänner att jag inte behövde den pirrande och kittlande som tex ett par nya skor skulle ge (även om den såklart inte skulle skada)!

Så dagen till ära så klippte sig två av mina kära vänner sig samtidigt (three o'clock för att vara exakt), och här har du både för- och efterbilder:

image26
Susanna före (liten,ensam,sliten)

image27
Susanna efter (sprudlande, fräsch, vacker)

image28
Emma före (tjorvig, glåmig, torr)


image29
Emma efter (pigg, len, vacker)

my heart beats in its cage

Hittade den där låten som är med i friendsreklamen, och den är typ värra bra, men jag känner på mig att jag kommer lessna rätt fort ;) men bra för stunden är den iaf !



longbeach

Bli frisk nudå pertiponken, jag saknar dig ju! (du är så stilig min prins)

image25



Annars så äre ju en fett pepp för ikväll tjejer, med GG och massa gött ! pus


torn on the platform

Snälla snö smält, så får dom snyggaste skorna i världen också en chans att lufta sig lite?


image24


sunday night

Är hos min mamma nu vilket kanske kanske kan resultera i lite bilder (eftersom jag inte har nån kamera hos pappa, fråga mig inte varför vi inte har köpt nån...) på mig&annat mihi. Annars så har jag idag firat farmor 69 år och fixat fram lite fet musik, som:

Death to los Campesinos - Los Campesinos
The noise won't stop - Shy Child
A punk - Vampire Weekend
I already miss you
Belly love
Crazy
If only - the Kooks
Jag är en vampyr - Markus Krunegård


fett alltså !

image19

image20

image21
Mina (och pers) favvobraller just nu, Cheap Monday 1100 spänn, lite för dyrt för mig kanske...

heaven is not a place on earth, inte ikväll iaf

Hey i'm back again, och jag är stentrött. Däför sitter jag och lider med pappa (jag lider och han njuter) och ser så ska det låta. Haha ett värdelöst program... Jag vet att det är fredagkväll och jag skulle egentligen varit med Per lilla,men han gick och blev sjuk (igen?!) så det blev inget av.

Försöker trixa fram en ny header (är redan less mihi) men det går inge bra asså, jag tror att det är som med trummor, man måste låta det komma utan att tänka, men vad vet jag ;) Alltså så har jag rätttt tråkigt, men jag är för trött för att ta mig härifrån, så snälla muntra upp mig lite grand?

adios

shy

Haha oj jag tror jag la ut fel video i det förra inlägget, den här låten är den som är med i reklamen iaf ;)


all the people

Hittade låten till den där balla reklamen för fred perry på mtv, Shy Child - Drop the Phone



Lite skum, men jag tycker den är bra mihi. Annars så observerade jag Shout out louds i både OC och the Hills haha, puss på dom !

dpt

Är så bra, tuffa och ger mig tusen minnen sen i sommras, Dirty Pretty Things

image18
plus att jag ska se live i sommar mihhihihihihihihihihihi


when it started

Hemma efter en fett najs dag i skolan ! Det var faktiskt en riktigt rolig dag idag, så tack tjejer, som fick mig på superhumör genom att bara vara dom ni är mihi, puss ♥

Eftersom nästan alla läxor/prov gjordes bort innan lovet, så är den här veckan och den som väntar bara till för att njuta tills ett nytt lov slår till igen !! Så ikväll blir det, som många andra tisdagkvällar, the girls night out (heh) hos Emma med fika och Gossip! Jag längtar inte liiiite, och som grädde på moset denna sköna dag så börjar 100 höjdare ju om nästa måndag (som min vänlige vän Ellen påminnde mig om, tror du inte jag visste haha?!) och så jag fick mitt första mvg på ett so-prov ! Hahaha puss på mig själv


image17
Agyness Deyn, för att hon är så tuff


dancing with the princess

Haha snygg kväll ikväll då jag va hos nisseb, med han mimme och agge. Vi chilla,såg Anastasia (inte tråååååkig) där förövrigt min mammas killes brorsa har gjort rösten till Bartok (den lilla fladdermusen) när den är dubbad på svenska (han gör också rösten till den svenska Scooby Doo (snygg stavning?)), den ni !

Som vanligt när jag skulle ner till bussa så körde den såklart rätt förbi mig där jag stog snällt och väntade ! (eller okej, jag kom lite sent, men jag är 80% säker på att busschaffisen såg mig!!) så jag fick som många andra gånger gå hem. Jag bad tusen gånger om: Snälla Gud,gör så att Per ringer nu och muntrar upp mig i slaskvädret, Amen. Men ack, gud hör ingen bön (jag älskar dig ändå Per). Eller han kanske bara hör dåligt för pappa lyckades på något sätt förutse att jag skulle missa den och ringde (och ville såklart hämta mig), de fick han också mihihihihihihi =D

Lika glad för det är jag, men gladast är nog Mimmi och Nils som nog har sex just nu? heeeeeeeeeeh


weekday

Ja så då är man tillbaks in i vardan. Faktiskt så har jag inte varit så emot att börja om skolan igen, för det är ju endå rätt kul trots allt. Men att påsklovet snart är här tackar man väl inte nej till direkt !

Såg nyss OC, asså sjukt vad bra det programmet är ! Men nu har typ serien kommit tills där jag började se serien förrut så nu kan jag väl i stort sett allt som kommer hända, men programmet kickar iaf ! haha och en annan lite ball grej är att den käre José Gonzales spelades under programmets gång (jag har verkligen börjat lägga märke till alla svenska artister/band som är med i utländska filmer/serier) mihihihehe fett najs asså =D

annars så längtar jag fett tills ba vanliga vita converse ska bli mina

image16

älskar bark

Hahaha barkad kväll med syster, se vad man då kan hitta:


make love not war

Alltså som vanligt när jag checkar in Peace&Love-festivalens artister så blir jag stum. Jag vet inte vad, kanske tanken på att jag skulle kunna se dom, eller så är det tanken på att jag inte skulle kunna se dom? Äh, jag har ingen aning men här har ni dom iaf, och fler lär det ju bli:

[A]
Adam Tensta
Alice in Videoland
Amanda Jenssen
Andi Almqvist
Anna Järvinen

[B]
Billie the Vision and the Dancers
Britta Persson

[C]
Caesars
Cansei De Ser Sexy [BRA]
Christian Kjellvander
Clutch [US]

[D]
Dark Funeral
Dark Tranquillity

[E]
Eldkvarn
Entombed

[F]
Film on Four

[H]
Hanoi Rocks [FIN]
Hardcore Superstar
Humanzi [IRL]
Hurriganes [FIN]
Håkan Hellström
Hästpojken

[I]
In Flames

[J]
Jason Mraz [US]
Jim White [US]
Jive
Johnossi

[K]
Kaizers Orchestra [NO]
Kapten Röd & Majorerna
Ken
Kent

[L]
Lillasyster
Looptroop Rockers

[M]
M A Numminen [FIN]
Mando Diao
Mikael Wiehe & Ebba Forsberg
Millencolin
Miss Li
Mustasch

[N]
Nationalteatern
Neverstore

[O]
Opeth

[P]
Pascal
Petter
Promise and the Monster
Pugh

[S]
Sahara Hotnights
Sex Pistols [UK]
Space Age Baby Jane
Stefan Sundström
Stonecake
Sugarplum Fairy
Suzanne Vega [US]

[T]
Takida
Teddybears STHLM
The (International) Noise Conspiracy
The 69 Eyes [FIN]
The Cult [UK]
The Haunted
The Hellacopters
The Waterboys [UK]
The Wombats [UK]
Those Dancing Days
Timo Räisänen

[W]
W.A.S.P [US]
Wolf
Woven Hand [US]

Asså det är sjukt vad jag vill dit, nästan lika mycket som jag ville dit förra året ! Men jag lovar, nästa år blir det !


juliaagnes

Varför döpde jag bloggen till juliaagnes? För att jag heter Julia och Agnes i andranamn mihi, there you go mimm !


over my head

Rätt läcker header nu va? Haha det bästa jag kunde hitta på i nuläget iaf, så nöj er med det. Jag är ju endå lite nöjd själv, men ba liiiiiiiiiiiiiiiite :$

gomors

Haha inte är det morgon inte, men så känns det faktiskt för mig. Sista dagen på lovet och allt så då passade jag på att gå i pjamas till 4 ! Annars är det inte mycket på g här hemma. Har sett Sagan om de två tornen för typ hundronde gången under min livstid idag och testat lite frillor så som mittbena<3 haha asså i början såg jag helt sjuk ut men man vänjer sig, och jag börjar typ tycka att det blir snyggt ! I sommar kommer jag digga den stenhårt känner jag på mig...

Annars så vill jag bara hylla mina nya och skitasnygga skor, ingen bild på dom för tillfället men det kanske dyker upp senare ;)

puss

strokescover

Haha dom är typ bra, the Underwater Troubadors med the Strokes Someday

 

kommer jag någonsin igång igen?

Haha det är frågan då jag redan känner att jag knappt har något att skriva om... Så kände jag i mina förra bloggar också, kanske är det bara så att jag mer hör till kategorin "bloggläsare" ist för "bloggare"? Äh vi får se !

puss

14 juni 2oo8

Kommer de bli daaaaaaaaaaaaaalit det datumet?!?!?! TROR INTE DET. Asså jisses, jag kan typ inte tro att det är sant. Ibland kommer jag på tanken att jag, Julia Sjölin, ska se alla dessa (se nedan) band live !! OH MY HOLY GOD vilken lycka ! Haha kan nån ta ner mig på jorden? det är ju trots allt ett bra tag kvar..... men längta kan man allt !

image5

Berit's mat

Så nu kanske bloggen ser lite bättre ut än vad den gjorde ! Men jag skulle fortfarande inte tacka nej till lite proffshjälp ;)

Den här kvällen har iaf spenderat med Susa och Emma, vilka stjärnor alltså ! Vi har som ett litet projekt på g, eller vi gjorde ett slags matlagningsprogram. Haha jag slår vad om att det här kommer bli the spanking new shit på mtv imorrn (eller kanske inte) men ni kommer iaf få se det färdiga resultatet så småning om !
 
puss


välkommen till min nya blogg

Haha hej och välkommen till min nya och än så länge väldigt tråkiga blogg ! Hoppas den blir lite finare snart, skulle inte tacka nej till lite blogghjälp av nån som kan det här med headers och de... Men tills jag får det så ska jag göra mitt bästa !


puss


RSS 2.0