we're running barefoot you and i

Sitter här på mammas jobb och har äntligen fått tag på internet igen. När ska dom där jedra all tele fixa internet?! Har just vaccinerat mig mot hepatit a och b tror jag. Det gjorde inte så ont, jag klarade mig iaf. Idag blir det nya skor, drakbåtsrodd och Ellen.

Lyssna på en bra låt och vänta tills jag skriver nästa gång.


i'll take you out boy

Äntligen tillgång till internet.
Det har visst lagt ner hos min madre där jag spenderar större delen av sommaren. Så jag fick ta mitt pick och pack och köra till pappa för att få en stund framför datorn. Har däremot inget vettigt att skriva. Eller kanske att jobbet på tuvagården är jobbigt, att konfaåterträffen igår var nice som bajs och att ikväll kommer blir riktigt go med tjejer från ursviken. Sen så är känns det väldigt lent på mina tänder och jag och mamma ska äta bergsbyns pizza till middag.

Adjökens.
Föressten är mitt hus sålt och Arctic Monkeys och Yeah Yeah Yeahs glänser som vanligt.

i sing what you like if you shout it straight back at me

Jag läste och snodde det här från en kul blogg. Jag tyckte att det var fint.

JAG SKA BERÄTTA VAD KÄRLEK ÄR. JAG SKA FÖRKLARA ALLT VAD DEN INNEBÄR.
KÄRLEK ÄR ALLA FULA ORD OCH SJÄLVKLART ALLA FINA.
KÄRLEK ÄR ATT BALANSERA PÅ EN SYTRÅDSTUNN LINA.
KÄRLEK ÄR MOLNEN SOM REFLEKTERAS I HAVETS SPEGELBLANKA YTA.
DET ÄR LUFTEN I BADBOLLEN SOM FÅR DEN ATT FLYTA.
DET ÄR CIGARETTFIMPAR, ÖLBURKAR, LERA, SKRAPSÅR OCH SMUTS.
DET ÄR DET SOM GER DIG STUDSMATTANS EXTRA STUDS.
DET ÄR DIMMAN SOM LIGGER ÖVER MORGONSTILLA ÄNGAR.
DET ÄR NÅGOT SOM INTE KAN KÖPAS FÖR PENGAR.
DET ÄR DEN TUNNA HINNAN ÖVER VARM CHOKLAD.
DET ÄR DET SOM GÖR EN MÄNNISKA LYCKLIG OCH GLAD.
DET ÄR KLETIG SOCKERVADD OCH HALLONSODA PÅ FLASKA.
DET ÄR TUGGUMMITUGGANDE UTAN ATT SMASKA.
DET ÄR EN KRAM, ETT LEENDE, FÖRTROENDE, EN HAND.
DET ÄR ATT BORRA NED TÅRNA SOLVARM SAND.
DET ÄR EN FJÄRIL, EN FJÄDER, EN SOLIG PARK.
DET ÄR ATT RISTA IN NAMNEN I TRÄDETS BARK.
DET ÄR CYKELDÄCK UTAN LUFT OCH KATTENS LENA TASS.
DET ÄR VARMA BÄR OCH SMÄLT GLASS.
DET ÄR DANSANDE BEN, LIVEMUSIK OCH DÅLIGT VÄDER. 
DET ÄR KISANDE  ÖGON OCH FRÄMMANDE STÄDER.
DET ÄR SAGOR SOM MAN ÖNSKAR, ALDRIG TOG SLUT.
DET ÄR SAKER MAN INTE UPPLEVT FÖRUT.
DET ÄR ALLT OCH INGET OCH LITE TILL.
DET ÄR ÅNGEST OCH LIDANDE OCH PRECIS ALLT MAN VILL.

but you got it in your face


Tokyo Police Club är tuffa när dom leker i ett kök. Arctic Monkeys är fina när dom spelar Mardy bum.

sleepless long nights, that's what my youth was for

HEj och hå. Idag har jag lekt med min släkt och imorgon kommer jag ingen räls ha kvar. Sista dagen alltså med detta plåtstycke i min mun, ball.

Har kommit till insikt med att jag bara har fula bilder sen skolavslutningen så det enda ni får se för stunden är jag med utstyrsel och tårar i ögat.


money can't buy you back the love you had then

Hej och hå. Jag är fullkomligt levande bara så ni vet. Gårdagen var ju helskum för att vara ärlig. Visste som inte om jag var glad eller ledsen. Lite gullig var jag iaf när jag började gråta när vi sjöng solo, bara lite pinsamt. Kvällen var ju också rätt speciell. Kom inte hem föränn på in på småtimmarna. Har idag blivit väckt vid 10-snåret och sedan sett Hemsöborna-premiär där min süster dansade finast av alla. Sen nyss så fick Evas mumsiga mat slinka ner i min mage och efter fotbollen så ska jag vandra vidare till Susa med gäng.

Har inga bilder från igår eftersom jag befinner mig på okänd mark* (*Evas dator), men någon/några lär väl dyka upp förr eller senare. Adjöss då kamrater.


strokes


i love it in the city when the air is so thick





















Haha jag vet inte hur många bilder som kom upp där, alla från kära götet med underbara nuvarande 9c iaf. Är på bättre humör nu, kanske till framförallt för att jag ska få ta bort rälsen på måndag!!!!! Fatta vilken chock, jag trodde jag skulle få ta bort den i höst men icket, om 4 dagar åker den. Annars så kurrar snart min mage sönder och jag känner mig faktiskt peppad på att testa klänning, skor och hatt till imorgon. Adjöss igen då mina vänner, i might be back.

i'm ready for a funeral

Jag är så deppig som man kan vara. Jag undrar, var tog tiden vägen? Allt som var så bra är snart bara borta. Ingenting som förrut och allt är snart nytt. Jag vill inte ha något nytt. Inte nu. Varför tar man aldrig vara på tiden för? Och varför ska den alltid gå så fort? Sen är ju vädret piss och jag har inget att göra, ingen pojke att älska heller för den delen.

The maccabees, coldplay och band of horses gör det en grad varmare på min livslust-termometer.

i bet he'll rob you if he can

AAAAAAAAa jedrar, nu när jag finally samlat kraft nog att skriva ett inlägg så ska det såklart bli nå galet (jedra publishme.se...). Jag gjorde ju bilderna som jag la in sen gbg så stora som möjligt men då ska dom ju minnsann inte rymmas på sidan sen så då blir alla tusen halva typ...

Nä nu orkar jag inte visa er dom jedra bilderna... Eller kanske senare ikväll, men isf när jag har blivit glad igen.


Eller okej, en bild orkar jag he ut bara för att den är så fin. Ren fotokonst må jag säga. Och hey du, du kan få gissa vem/vad det är om du vill!

he's got a nasty plan

Ah det blir tåg mot Göteborg ikväll iaf. Läs på norrans hemsida, en urspårning nånstans i norrland. Trodde ju som inte att vi skulle komma oss iväg ens, men nu blir det iaf tåg till umeå sen buss vidare mot sundsvall och sen tåg igen därifrån. Kommer ta bajslångtid men som tur är har jag finast vänner, min mamma och min gratis-sms-laddade-mobil med mig så jag klarar mig säkert fint.

image128
image129
tänkte lägga in lite bilder på klassen här alltså men hitta ingen bra så istället fick bilder från skolavslutningen förra året när jag, susa och emma öppnar vårt paket som vi som köpte till oss själva.


se på mig nu, vad tycker du? ensam är stark, vilket jävla skitsnack

Okej nu kommer listan som alltid är kul att ta sig en titt på då och då, 25-mest-spelade genom tiderna (eller okej, dom senaste åren då jag haft itunes då):
1. Right where it belongs - Nine Inch Nails
2. Hospital beds - Cold War Kids
3. Ghosts - Laura Marling
4. To China with love - Mando Diao
5. Scared - Albert Hammond Jr.
6. Naive - The Kooks

7. Samma nätter väntar alla - Markus Krunegård
okej lite pinsamt nu men jag tror att min süster kan har varit här och lyssnat 8. Apologize - Timbaland feat. One republic
9. If i don´t live today then I bla bla bla - Mando Diao
10. The Scientist - Coldplay
11. Suburban Nights - Hard-Fi
12. I stand corrected - Vampire Weekend
13. Hometown glory - Adelle
14. Paperthin hymn - Anberlin
15. Impossible - Shout Out Louds
16. Call an ambulance - Albert Hammond Jr.
17. Lost? - Coldplay
18. 12:51 - The Strokes
20. The end has no end - The Strokes
21. Blue Skies - Albert Hammond Jr.
22. Your song - Billy Paul
23. Mens needs - The Cribs
24. Pokerkväll i vårbygård - Florence Valentin
och sist men inte minst 25. Sunny - Georgie Fame

haha vilken skum blandning typ, vissa av låtarna är ju inte ens mina favoriter (favvosarna på listan med fet text off course).

walk out of my head nu

Heh snälla låt min hjärna få vila från dig (ni vet vem jag menar va, jag är för snäll för att nämna namn... äh nämen det är ju inte ens dumt så varför skriver jag inte bara Per ist... åååååh sluta tänk hjärna). Jag står själv nu, varför kan jag bara inte inse det? Har du fettklump där uppe svårt att fatta det? Dags att bege sig ut på nya jaktmarker. Men va, det går ju inte när jag bara tänker på "den onämnbara". Kan inte någon bara ta ett sugrör och suga ut alla fina minnen som bara bubblar upp hela tin.

Det här inlägget var tänkt att ägna min 25-mest-spelade-lista, med det blev bara ett vad-som-bajsar-runt-i-min-hjärna-inlägg, förlåt det kommer nån annan dag.

just because im hurting doesnt mean im hurt, eller?

Komme för ett tag sen snart hem från skråmträsk (typ jordens bästa plats) och morfar ochGudrun med en massa av mormors gamla saker. Saknar hon som... ja jag saknar hon jättemycket, men jag måste säga att hon hade en sinne för stil. Hon var minnsann en lustig men ruskigt snygg människa som samlade på allt möjligt så hade man kommit hem till dom för 3 år sen så hade man haft så sjukt mycket snygga kläder och grejor att man inte hade behövt shoppa på flera år. Allt är sorligt nog ivägskickat (i kanske 13 sopsäckar eller vad det nu va) till myrorna. Varför insåg jag inte då vilken skatt hon burit på? Ja men det finns iaf några godbitar kvar och det jag fick hem idag var iaf en blå portföljväska, en sjal från frankrike och två klockor (varav en försvann spårlöst på vägen hem...). Sen så klippte jag shorts av mina utsvängda cheapisar som nästan aldrig fått se dagens ljus. Nu kommer dom iaf göra det, nästan varje dag kan jag tro. Många fina nya grejor för 0 spänn, ja!

Orkar inte ta kort på nåt så låt oss hoppas att ni har bra fantasi.

lika ostämd som min gitarr

Igårkväll/natt var störtskön. Jag och Ellen med våra svarta kavajer gick runt i guldstaden-city i flera timmar. Eller city och city, vi kom oss ju ända bort till medlefors/mobacken. På vår färd hittade vi iaf både det ena och det andra. En knapp med texten "bara på skoj", glittriga pärlor, mystiska saker som hängde i träden, potentiella människor att gänga med men som sedan visade sig vara fylliga fyllon och sen blev vi ju halft ihjälgasade av något rüskt gäng som ville "ge oss en ziggarett". Den första sommarnatten på året som efter 00.00 blev första juni.

image127

Idag bär det av till mor min och skolans påtvingade arbete ska åter få bege sig in i min hjärna på jakt efter minnet (och sedan efter ett bra tags letande få lägga sig där och förhoppningsvis stanna tills på tisdag).


RSS 2.0